Na cesto:
4
Žľtky
100 g
cukru
1 balíček
Vanilínového cukru Dr.Oetker
4
bielky
100 g
múky polohrubej
½ zarovnané KL
Kypriaci prášok do pečiva s vínnym kameňom Dr.Oetker
20 g
Gustinu jemného kukuričného škrobu Dr.Oetker
Na sirup:
150 ml
vody
3 zarovnané KL
Citrónovej šťavy (z 1 citróna)
3 zarovnané PL
rumu
1 zarovnaná KL
Arómy punčovej Dr.Oetker
2 zarovnané PL
cukru práškového
1 zarovnaná PL
kakaa preosiateho
Na potretie:
150 g
ríbezľového džemu
1 balenie
Poleva v prášku punčová prichuť Dr.Oetker
3 zarovnané PL
mlieka polotučného
Ešte potrebujeme:
1
plech na pečenie (30 x 40 cm)
1
elektrický ručný šľahač
1
Forma srnčí chrbát (30 x 11 cm)