Recepty

Sandwich by Cuba

Suroviny

300 g  Bageta biela
180 g Bravčové plece
10 g Horčica
20 g kečup
Soľ,čierne korenie mleté
3 g Cit. kôra
3 g Zázvor
3 g Pom. kôra
2 g Chilli
2 g mušk. oriešok
4 plátky Syr Eidam
15 g Kyslá uhorka
2 kolečká Paradajka
10 g Cibuľa červená
20 g Maslo
10 g Kari korenie
soľ, čierne korenie mleté
rasca mletá

Postup:

Bravčové mäso musí ísť do marinády. Marináda je ešte v tajných receptúrach. Ale čo môžem prezradiť je to, že použite aspoň na približnú chuť mäsa, čierne korenie, soľ, rascu mletú, zelené korenie, Kari korenie v miere asi po 5g až na kari korenie ktorého je váha 10g. Mäso sa namarinuje a dávate ho piecť na teplote 160 °C na 1,5hod.Dressing vytvoríte zmiešaním všetkých ingrediencií ktoré sú uvedené v popise. Zázvor podotýkam ošúpať a natenko nastrúhať,resp. ak sa Vám podarí rozmixovať ponorným mixérom. Môžte rozmixovať všetky prísady spolu. To potom natriete na spodok a vrch bagety z VNÚTRA.

Mäso ak máte hotové narežete na väčšie kúsky. Ako keby ste rezali mäso na kebab ale oveľa väčšie kúsky. na to položíte plátky syra, pridáte uhorku, paradajku ( kolečká o hrúbke asi 0,4 mm), a kolečká cibule.

Vyberiete panvičku zapnete sporák a necháte panvičku nahriať. Dáte maslo ale len trošku. Maslo si ten zbytok dajte roztopiť do mikrovlnej rúry na pár sekúnd. Poradím, že do masla pridajte pár kvapiek olivového oleja.

Pretrite tým roztopeným maslom vrch hotového sandwicha a nechajte na panvičke z oboch strán do chrumkava pripiecť. Ak to máte hotové môžte servírovať. Prekrojte na polovicu.

You Might Also Like