Predjedlá

Zapečený hermelín od Danulky

Predstavte si tú chuť roztečeného syru v pevnej škrupinke zrejúcej šupky …

Suroviny

1 Hermelín alebo Camembert (približne 100 g podľa výrobcu),
2 plátky anglickej slaniny,
2 plátky šunky,
1/4 cibule (na prúžky),
štipka soli, korenie podľa chuti (mletá paprika, čierne korenie, grilovacie zmes, sušený cesnak, bylinky .. .)

Postup

Na alobal položiť plátok anglickej slaniny, na to plátok šunky, polovicu množstva cibule, soľ a korenie, potom Hermelín

Zvyšok surovín v opačnom poradí ako je spodná vrstva.
Zabaliť do batôžku a piecť asi 10-15 minút na 180 stupňov až do zmäknutia

Autorka receptu: Danulka Vašíčková

You Might Also Like