Báječná a jednoduchá trasená torta je presne to čo potrebujete. Tie dve minúty čo sa pripravuje krém treba naozaj zabrať. čím viac budete triasť – tým lepšie si vytrasite kalórie, ktoré pri konzumácii torty naberiete. Stojí to za to.
Suroviny
Korpus
4 ks vajíčka
150 g prášk. cukor
120 g polohrubá múka
1 poliev. lyžica olej
Krém
500 ml. šľahačková smotana
2 ks puding za studená
2 ks mandarínkový kompot
1 Šľahačka v prášku
džem jahodový
Postup
Žĺtka s cukrom vyšľahám, pridám olej a na koniec striedavo múku a z bielkov vyšľahaný tuhý sneh.
Vylejem do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie.
Dám do vyhriatej rúry a pečiem na 180 °C
Všetko dám do uzatváracej misky a trasiem kým nestuhne cca 2 min.
Korpus natriem džemom a potom krémom.
Navrch vyšľahám práškovú šľahačku.