Pri tomto zákusku sa môžete zasnívať ako dobre bolo minulé leto. Na terase na káve. Báječne.
Suroviny
Korpus
6 vajec,
1 prášok do pečiva,
25 ml oleja,
90 g hladkej múky,
90 g kryštálového cukru
Náplň
100 g práškového cukru,
1 balenie vanilkového cukru,
500 g tvarohu,
150 g masla
Želatína
3 dcl vody,
1 dcl jahodového sirupu,
3 plátky želatíny,
/prípadne farebná želatína pripravená podľa návodu na obale./
300 g ovocia, /podľa Vašej chuti/
Postup
Vajcia s cukrom vyšľaháme na penu zľahka vmiešame preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva a olej. Vylejeme na plech na ktorom máme papier na pečenie.
Pečieme pri teplote 180 stupňov.
Tvaroh rozmiešame do hladka s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Pridáme rozpustené maslo. Vymiešame a dáme stuhnúť do chladničky.
Na upečenú a vychladnutú piškótu nanesieme tvarohový krém a necháme stuhnúť. Navrch poukladáme ľubovoľné ovocie a zalejeme ochutenou želatínou.