Jedlo ľahké, nenáročné na čas a tá vôňa a tá chuť… 🙂
Suroviny
Bravčové rebrá 1200 – 1500 g
barbecue omáčka 1 vrecko
olivový olej 2 PL
sójová omáčka 2 PL
med 1 PL
soľ podľa chuti
štipka korenia
tymian 1 KL
cibuľa 2 ks
cesnak 3 strúčiky
zemiaky závisí od veľkosti,tak 3-4 ks
Postup
Barbecue omáčku zmiešame s medom, olivovým olejom, sójovou omáčkou, a tymianom.
Rebierka potrieme pripravenou zmesou,poriadne z každej strany.
Do pripraveného vrecka na pečenie dáme rebierka spolu s cibuľou a cesnakom nakrájaným na štvrťky.
Vrecko pevne uzavrieme , dáme na pekáč a okolo obložíme zemiaky v šupke dobre umyté a pokrájané.Zemiaky posypeme červenou papriou a pokropíme olivovým olejom.
Pečieme v predom vyhriatej rúre pri strednej teplote asi 1 hodinu.
…jáááj,voňajú…už Vám len poprajem dobrú chuť!
Zdroj: http://www.poneteeldelantal.com