Sezóna baklažánu je vďaka supermarketom veľmi dlhá. Vyskúšajte tento báječný recept.
Suroviny
Baklažán 4 ks
maslo
cesnak 1 strúčik
mleté hovädzie mäso 0,5 kg
soľ a korenie
syr 100 -150 g
bylinky podľa chuti
rastlinný olej
Postup
Baklažán nakrájame na tenké plátky,posolíme na krátku dobu,aby sme sa zbavili horkosti baklažánu.
Pred pečením opláchneme aby sme sa zbavili horkej soli.
Povaríme alebo orestujeme na chvíľu, tým budú plátky poddajnejšie, lepšie sa nám budú robiť rolky.
Pripravený baklažán posypeme strúhaným cesnakom, osolíme.
Syr nakrájame na hranolčeky. Pásiky baklažánu plníme ochuteným mletým mäsom a syrom.
Zrolujeme, upevníme a vyprážame.
Hotové posypeme bylinkami. Ostáva nám len zaželať „Dobrú chuť!“
Zdroj/http://7days.ru/lifestyle/Anna Semenova