Chutné jedlo vhodné na každú príležitosť. Je iba na Vás či ho budete konzumovať teplé alebo na studený spôsob.
Suroviny
Bravčový bôčik alebo slaninka nakrájaná na plátky 500 g
mleté mäso 500 g
šampiňóny čerstvé 200 g
cibuľa 1ks
vajce 1-2 ks
soľ,čierne korenie
majorán podľa chuti
cesnak pretlačený 2-3 strúčiky
Postup
Bôčik alebo slaninku nakrájame na tenké plátky
…potom pásiky preplietame ako je na obrázku
Huby poumývame.
Cibuľu a huby nakrájame a orestujeme na rastlinnom oleji.
Mleté mäso osolíme,pridáme korenie,majorán a vajíčko,zamiešame.Pripravíme si ho na fólii na roládu
Vyprážané šampiňóny s cibuľou dáme do stredu náplne. Na náplň sa môže dať rôzna plnka alebo varené vajíčka.
Zrolujeme pomocou fólie.
Roládu presunieme na slaninku
Starostlivo roládu zabalíme do slaniny.
Pečieme 50 minút v rúre predhriatej na 200 stupňov.
…a roláda je hotová na spapanie…Dobrú chuť!
Zdroj/http://supercook.ru/