Domáca čokoláda, ktorá sa rozplýva v ústach. Je vyrobená bez umelých prísad alebo voskov. Sladkosť môže byť vylepšená podľa vkusu a prídavné zložky a kombinácie sú nekonečné. V prípade dostatku surovín si môžete urobiť aj domácu paleo študentskú pečať.
Suroviny
1/2 šálky kokosového oleja
1/2 šálky kakaového prášku
3 lyžice medu
1/2 čajovej lyžičky vanilkového extraktu
Postup
Jemne roztopte kokosový olej v hrnci na stredne nízkej teplote. Zamiešajte kakaový prášok, med a vanilkový extrakt do roztopeného oleja, až kým nebude dobre premiešaný. Nalejte zmes do formy na cukríky alebo do silikónovej formy.
Chladíme až do úplného stuhnutia asi na 1 hodinu. Môžete vyskúšať pridať oriešky, alebo čerstvú mätu a vyskúšať vlastné rozmanité chute.