Toto jedlo poznám z jedného pubu, kde ho servírujú ako vyprážaný kurací rezeň, vyklepaný na tenučko, s výbornou cesnakovo-maslovou omáčkou na povrchu. Nedávno som v časopise našla lepšiu verziu, kde sú kuracie prsia touto zmesou rovno naplnené.
Šťavnaté mäsko, úžasná vôňa a chuť. Samozrejme, že sa s vami o ten receptík podelím.
Zdroj/http://veselapanvicka.sk/
autorka/Simonka
POTREBUJEME
ZÁKLADNÉ SUROVINY
kuracie prsia – 2 veľké,
maslo – 50 gramov,
cesnak – 1 veľký strúčik,
čerstvá petržlenová vňať – nasekaná – 2 PL,
NA OBAĽOVANIE A VYSMAŽENIE
vajíčko,
hladká múka,
strúhanka,
olej
NA DOCHUTENIE PODĽA SVOJEJ CHUTI
soľ
NA POMOC PRI VARENÍ
kúsok potravinárskej fólie alebo sáčku