Parádna vec na parádne príležitosti. Delikátna chuť a osvieženie je zaručené.
Suroviny
maslo 100 g
vanilková zmrzlina v prášku
práškový cukor 100 g
horká čokoláda 1 ks
kakaové detské piškóty 150 g
mlieko 4 dl
banány 2 ks
Postup
Formu vyložíme jemnou fóliou.
Piškóty rozdrvíme alebo postrúhame a spojíme s maslom a cukrom. Hmotu vtlačíme v tenkej vrstve do formy.
Zmrzlinu v prášku vyšľaháme s mliekom podľa návodu a hustý krém prilejeme do formy
Do stredu položíme olúpaný banán a necháme v mrazničke aspoň 3 hodiny. Po vybratí polejeme rovnú plochu formy teplou čokoládou, vyklopíme, zlúpneme fóliu a polejeme zvyškom čokolády. Potom krájame dieliky tunelu a ihneď servírujeme.
Zdroj/http://recepty.chytrazena.cz/
Foto/http://cestovinky.sk/