Trochu náročnejšia príprava, ale výsledok poteší a milo prekvapí
Suroviny
Cesto:
225 g hl.múky,
175g masla,
75g kryštálu
krém:
400g kondenz.mlieka sladeného
200g masla,
1 polievková lyžica arašidového masla
250 g neslaných arašidov /môžu byť aj mandle/
Poleva:
Čokoláda na varenie
kúštik masla
Postup
Cukor zmiešame s maslom,pridáme múku a dáme na vymastený múkou vysypaný plech.Popicháme vidličkou a dáme do predom vyhriatej rúry piecť asi tak na 180 stupňov.
Necháme vychladnúť.
krém:
400g kondenzovaného mlieka sladkého zvariť, aby bolo hustejšie, pridať 200g masla, 1 polievková lyžica arašidového masla a nakoniec 250 neslaných arašidov .
Natrieť na cesto – pozor, rýchlo to tuhne.
Poleva:
Čokoládu dáme do mikrovlnky roztopiť,pridáme do nej, tak za orech masla,pomiešame a nalejeme na koláč.
Čokoládu môžeme dať podľa svojej chuti,mliečnu alebo horkú…