Autorka receptu : Martuška Mlynarciková
750 g rýb (aljašská treska , pangasius , filé)
4 poliev. lyžice tatárska omáčka ,
1 poliev. lyžica horčica ,
poliev. lyžica maizeny ,
čierne korenie , rasca , 1 káv. lyžička pálivá paprika (nemusí byť) ,
3 strúčiky cesnak ,
1 káv. lyžička soľ,
1/2 lyžičky citrónová šťava ,
100 ml. piva ,
polohrubá múka a grilovacie korenie.
4 poliev. lyžice tatárska omáčka ,
1 poliev. lyžica horčica ,
poliev. lyžica maizeny ,
čierne korenie , rasca , 1 káv. lyžička pálivá paprika (nemusí byť) ,
3 strúčiky cesnak ,
1 káv. lyžička soľ,
1/2 lyžičky citrónová šťava ,
100 ml. piva ,
polohrubá múka a grilovacie korenie.