Dnes tu máme niečo pre milovníkov húb – plnené šampiňony. Tento recept určite vyskúšajte, je to paráda. Samozrejme nemusíte použiť iba šampiňóny, ale kľudne skúste aj huby, ktoré ste si sami nazbierali.
Suroviny
šampiňóny 12 ks
niva syr v črievku 1 ks
maslo 1 PL
bylinky 1 KL
štipiek vegeta
štipka soli
Postup
Šampiňóny umyjeme, osušíme kuchynskou papierovou utierkou a odkrojíme im nožičky. Položíme ich na gril klobúčikom nadol a grilujeme približne 5 minút.
Otočíme ich, aby z nich stiekla všetká voda, naplníme nivovým syrom, troškou masla, posypeme soľou a vegetou. Položíme znova na gril a necháme 5 minút grilovať. Na tanieri posypeme bylinkami a podávame.