SUROVINY
3 vykostené kuracie stehná bez kože
2 cibule
3 strúčiky cesnaku,príp. mleté
1/2 šálky zlatých hrozienok
3/4 čajových lyžičiek garam masla
1/2 čajovej lyžičky soli
1/4 čajovej lyžičky čierneho korenia
1 šálka kuracieho vývaru
1/2 šálky jogurtu
2 lyžice kukuričného škrobu
1/3 šálky opekaných olúpaných mandlí
2 šálky varenej ryže basmati (príp. iná)
POSTUP
Zamiešajte kura, cibuľu, cesnak, hrozienka, 1 čajovú lyžičku garam masla, 1/4 čajovej lyžičky soli, korenie a opekajte na pomalom ohni. Poduste a varte 3 hodiny.
V malej miske miešajte zostávajúce 3/4 čajovej lyžičky garam masla, zostávajúcu 1/4 čajovej lyžičky soli, jogurt a kukuričný škrob. Dajte kurča na tanier.
Vmiešajte zmes jogurtu a varíte ďalších 15 minút alebo kým nezmizne omáčka. Zmiešajte mandle a servírujte s kuracím mäsom a ryžou. Dobrý chuť 🙂
http://www.familycircle.com/recipe/chicken/indian-spiced-chicken-thighs/