Dezerty, Inšpirácie, Koláče, Recepty

Báječne jemná bábovka z pudingu namiesto múky

Suroviny

5 vajec
200 g práškového cukru
1 dcl oleja
4 balenia Zlatý klas
1 bal. prášku do pečiva
biela a tmavá čokoládová poleva
mandľové lupienky

Postup

Zo žĺtkov a cukru vymiešame jemnú penu, pridáme olej a dobre vyšľaháme. Zlatý klas zmiešame s práškom do pečiva a pridáme do žĺtkov . Nakoniec jemne zamiešame tuhý sneh a cesto nalejeme do vymastenej a vysypanej bábovkovej formy.

Pečieme pri 160 stupňoch min. 45 minút. Polejeme tmavou a bielou čokoládou a posypeme mandľovými lupienkami. Dobrú chuť !!!
recept od: Iva Vargová
https://www.facebook.com/pecenevarenesivou

You Might Also Like